- Ana Sayfa
- Amerikan Fırıncılık Kitabı: Kekler, Poğaçalar ve Pastaların Yanı Sıra Ekmek Yapımı, Tartlar, vb. Dahil Olmak Üzere Fırıncılık Endüstrisinin Çeşitli Branşlarını Kapsayan Pratik Bir Rehber

Amerikan Fırıncılık Kitabı: Kekler, Poğaçalar ve Pastaların Yanı Sıra Ekmek Yapımı, Tartlar, vb. Dahil Olmak Üzere Fırıncılık Endüstrisinin Çeşitli Branşlarını Kapsayan Pratik Bir Rehber
( KDV Dahil )
Orjinal Adı : Book of American Baking A Practical Guide Covering Various Branches of the Baking Industry, Including Cakes, Buns, and Pastry, Bread Making, Pie Baking, Etc.
Türkçe Adı : Amerikan Fırıncılık Kitabı: Kekler, Poğaçalar ve Pastaların Yanı Sıra Ekmek Yapımı, Tartlar, vb. Dahil Olmak Üzere Fırıncılık Endüstrisinin Çeşitli Branşlarını Kapsayan Pratik Bir Rehber
Konusu ( İngilizce ) : Quantity cooking
Konusu ( Türkçe ) : Toplu Yemek Pişirme
Yazarı : VariousKitabı Ücretsiz Oku
Orjinal Adı : Book of American Baking A Practical Guide Covering Various Branches of the Baking Industry, Including Cakes, Buns, and Pastry, Bread Making, Pie Baking, Etc.
Türkçe Adı : Amerikan Fırıncılık Kitabı: Kekler, Poğaçalar ve Pastaların Yanı Sıra Ekmek Yapımı, Tartlar, vb. Dahil Olmak Üzere Fırıncılık Endüstrisinin Çeşitli Branşlarını Kapsayan Pratik Bir Rehber
Konusu ( İngilizce ) : Quantity cooking
Konusu ( Türkçe ) : Toplu Yemek Pişirme
Yazarı : Various
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmış ve bu kitabı okumuş / sipariş vermiş olmanız gerekmektedir.
- Maria de Lara e Meneses
- Edgar Rice Burroughs
- Alfred Coppel
- Mrs. Oliphant
- Laura Elizabeth Howe Richards
- Thierry Sandre
- Henry Charles Lea
-
Modern Müzik Çalışmaları, İkinci Seri - Frederick Chopin, Antonin Dvořák, Johannes Brahms
W. H. Hadow - Mór Jókai
- Thomas Lindsay Buick
- George Bird Grinnell
- Robert C. Bagar
-
- Frances Margaret Fox
- B. M. Bower
-
- Irving E. Cox
- Fanny Janet Sandison Blunt
- Theodore Maynard